Léčebná síla brambor

Léčebná síla brambor

1. Bramborová šťáva je vynikající protizánětlivý nápoj. Velmi dobře funguje přiartritidě a u mnoha dalších forem zánětlivých bolestí, zejména však bolestí kloubů abolestí zad.Bramborová šťáva zvýší krevní oběh ve všech částech vašeho těla.

2. Bramborová šťáva je zásaditá a zabraňuje nemocem jako jsoukardiovaskulární choroby a dokonce pomáhá předcházet rakovině.

3. Bramborová šťáva je vynikající na ekzémy a akné- pomáhá uklidnit kůži.

4. Bramborová šťáva vám pomáhá při hubnutí – vypijte jeden šálek bramborovéšťávy ráno, ještě před snídaní a potom večer 2-3 hodiny před tím, než půjdete spát.

Bramborová šťáva sama osobě nemá skoro žádnou chuť a tak ji můžete namíchat s jinými šťávami, například ideální je mrkvová. Pokud musíte sladit můžete přidat například trochu medu.

5. Bramborová šťáva také odplavuje z těla kyselinu močovou.

6. Bramborová šťáva snižuje také hladinu cholesterolu – obecně zlepšuje váš zdravotní stav.

7. Bramborová šťáva je také levná varianta pro detoxikaci vašeho těla. Bramborová šťáva se používala v Japonsku a na dalších místech na světě k léčbě hepatitidy a tato léčba měla dobré výsledky.

8. Bramborová šťáva je také dobrá pro léčbu pankreatitidy a při onemocnění ledvin. Bramborová šťáva je také vhodná pro lidi, kteří mají cukrovku a vysoký krevní tlak.

9. Bramborová šťáva také zabraňuje tvorbě vápenatých kamenů v močových cestách.

10. Bramborová šťáva je také vhodná jako podpůrný prostředek k léčbě nádorů a rakoviny – červené a fialové brambory obsahují velké množství antokyanů a ten zastavuje růst rakovinných buněk. Žluté a oranžové brambory obsahují velké množství zeaxanthinu a ten je důležitý pro zrak.

11. Bramborová šťáva je alkalická a tak je ideální pro zklidnění trávícího traktu, léčení poruch trávení a při přebytku kyselin v těle. Také je vynikající při hojení podrážděných střev a také pomáhá při hojení žaludečních vředů. Je to zázračný produkt pro gastrointestinální trakt.

12. Bramborová šťáva je plná vitamínů A, C,B a dále také obsahuje fosfor, vápník, železo, draslík, zeaxantin, vlákniny, a bílkoviny! Vždy používejte zralé brambory, bez černých skvrn, bez zelených ploch – tyto oblasti obsahují toxiny – ujistěte se, že všechny tyto plochy byli odstraněny před odšťavňováním. Můžete do bramborových šťáv přidávat jiné jako například mrkvovou šťávu a nebo dokonce i bylinky jako je kopřiva, šalvěj.

 
TOPlist